Despre proiect:

Despre proiect:

Prin intermediul proiectului, TC INF își va moderniza infrastructura IT și accesul la internet de mare viteză. Astfel, se va înregistra o creștere a performanțelor tehnice ale echipamentelor hardware, a rețelei de tip LAN, a performanțelor tehnice ale infrastructurii software și se va realiza îmbunătățirea conexiunii la internet.

Proiectul este finanțat în cadrul Programului Operațional Sectorial Creșterea Competitivității Economice, Axa prioritară III „TIC pentru sectoarele privat şi public”, Domeniul major de intervenție 1 „Susținerea utilizării tehnologiei informației și comunicațiilor”, Operațiunea 1 „Sprijinirea accesului la broadband și la serviciile conexe”.

TcINF – ERP o solutie puternica pentru companii in dezvoltare

 1. 1
  O aplicație inteligenta
  TcINF ERP este o aplicație extrem de flexibila. Funcționalitățile noastre sunt adaptate la modelul dumneavoastră de business. Indiferent de domeniu, cerințele afacerii sunt specifice și complexe. In procesul de implementare TcINF ERP este configurata astfel încât sa răspundă, punct cu punct, operațiunilor pe care echipa dumneavoastră le desfășoară zilnic.

  Pe măsura ce afacerea dumneavoastră se dezvolta, managementul resurselor devine din ce în ce mai complex și, în același timp de o importanta critica. Riscați sa va ocupați excesiv de controlul afacerii neglijând dezvoltarea acesteia. TcINF ERP preia inteligent controlul activităților din companie, permițându-vă sa va concentrați pe creștere, știind însa în fiecare moment care este situația operațională.

 2. 2
  Lucrati integrat
  TcINF ERP este un software de management al resurselor companiei, care dispune de toate modulele clasice: financiar-contabil, SMD, HR, producție, etc.
  Comunicarea și transferul datelor între module se face automat, lucrul la această aplicație fiind cu adevărat integrat.

  Raportarea se face în timp real, astfel încât puteți corela oricând vânzările cu producția și cu încasările. Astfel puteți ști imediat când puteți livra, care sunt costurile și dacă aveți toate resursele necesare.

 3. 3
  Puterea tehnologiei Oracle
  TcINF ERP este o soluție dezvoltata pe tehnologie Oracle, atât ca baza de date cât și ca mediu de dezvoltare. Acest avantaj va asigura certitudinea protecției datelor, a unei funcționalități continue la un standard ridicat și a protejării investiției. Aveți garanția ca TcINF ERP va fi la înălțime și peste 5 ani, cu costuri minime de întreținere si update.

  In plus, tehnologia Oracle suporta creșteri majore ale volumului afacerii dumneavoastră. Chiar dacă compania dumneavoastră creste într-un timp scurt, exploziv, nu va trebui sa refaceți implementarea. Printr-un upgrade simplu și relativ necostisitor, TcINF ERP și Oracle va asigura aceleași funcționalități în timp.

 4. 4
  O echipa aproape de tine
  Aplicația este în întregime romanească, adaptata la legislație și la mediul economic romanesc și se adresează companiilor mici și mijlocii, aflate în plina dezvoltare, indiferent de domeniul în care activează. Echipa noastră reacționează cu promptitudine și eficiență la orice solicitare.

  In 48 de ore de la cererea dumneavoastră de consultanță, specialiștii noștri va sunt alături, acordându-vă suportul tehnic și operațional de care aveți nevoie.

 5. 5
  Beneficii

  Suport romanesc – echipa noastră reacționează cu promptitudine si eficienta la orice solicitare.

  Facilitați complete – aplicația răspunde tuturor cerințelor prin module dedicate, adaptate pieței din România.

  Securitate și protejare a investiției – dezvoltarea aplicației pe tehnologie Oracle oferă garanții de securitate complexe.

  Aplicație solida, fiabila – testata la companii cu modele de business complexe.

Suna acum si afla mai multe! 0236 464083